Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple säger upp 200 personer från Beats

Apple kommer att trimma ner antalet anställda från Beats i samband med att köpet avslutas. Upp till 200 personer kan komma att sägas upp.

I samband med att Apples köp av Beats för 3 miljarder dollar avslutas kommer Apple att säga upp cirka 200 personer från hörlurstillverkaren, enligt New York Post.

Köpet av Beats offentliggjordes i maj, och förväntas avslutas 1 augusti. Uppsägningarna motsvarar cirka 40 procent av Beats personalstyrka, och består enligt 9to5mac mestadels av anställda i administrativa positioner. Vissa ska ha blivit uppsagda under de senaste veckorna, medan andra erbjudits att vara kvar fram till januari 2015.

Beats webbplats nere

Apple uppges också ha satt upp en särskild telefontjänst för Beats anställda för att diskutera avgångsvederlag och detaljer kring förflyttning till Apple om det blir aktuellt. Slutligen ligger Beats webbplats för tillfället nere, enligt ett meddelande för att uppdateras, vilket möjligtvis har med Apples uppköp att göra.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.