Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple lanserar Applecare Plus i Sverige

Apple gör sitt försäkringspaket Applecare Plus för Iphone, Ipad och Ipod tillgängligt i Sverige och Mexiko för 799 eller 479 kronor.

Apple har sedan länge erbjudit försäkringspaketet #Applecare Protection Plan för sina datorer, som i prakikten fungerar som en förlängning av den ettåriga garantin, plus hjälp och support över telefon.

#Applecare Plus är ett försäkringspaket för Iphone, Ipad och Ipod vilket ger ett tvåårigt hårdvaruskydd och support. Men Applecare Plus täcker också reparationskostnad för upp till två fall av oavsiktliga skador på enheterna, mot en självrisk på 579 kronor per fall för Iphone (399 kronor för Ipad, 229 kronor för Ipod).

Från och med idag finns Applecare Plus tillgängligt i Sverige till en kostnad av 799 kronor för Iphone och Ipad, samt 479 kronor för Ipod. Det säljs via Apples egna butiker samt auktoriserade återförsäljare, och går att köpa till inom 60 dagar från köpet av produkten.

Apple har en sida på sin supportwebb med vanliga frågor om Applecare Plus, samt en sida med villkor. Värt att notera är bland annat att försäkringen inte gäller vid stöld av enheten eller om den modifierats, eller tidigare reparerats av en icke auktoriserad verkstad.

Förutom de nya länderna Mexiko och Sverige finns sedan tidigare Apple Care Plus tillgängligt i Frankrike, Hongkong, Irland, Italien, Japan, Kanada, Kina, Nederländerna, Schewiz, Singapore, Storbritannien, Tyskland, USA och Österrike.

Kommentarer
10 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.