Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Läckt foto tyder på uppdaterad Macbook Pro Retina

En läckt produktskylt från en kinesisk Apple-butik tyder på en nära förestående uppdatering av Macbook Pro 15 tum med Retina-skärm.

Ett foto som påstås föreställa en produktskylt från en kinesisk Apple-butik har publicerats av BBS Feng [Googleöversatt från kinesiska] och pekar mot en nära förestående uppdatering av Macbook Pro med Retina-skärmar.

Om bilden är äkta kommer Macbook Pro med 15 tums Retina-skärm snart att finnas i tre konfigurationer, istället för dagens två. Modellerna har uppdaterade Haswell-processorer med något högre klockhastighet samt 16 gigabyte RAM-minne som standard.

Alla modeller har i7-processorer på 2,2 GHz, 2,5 GHz samt 2,8 GHz. Den enklaste modellen har ett integrerat grafikkort från Intel, medan de två vassare konfigurationerna dessutom har ett dedikerat Nvidia Geforce GT 750M med 2 gigabyte minne. Lagringsutrymmet är 256 gigabyte, 512 gigabyte eller 1 terrabyte beroende på modell.

Bilden är obekräftad, men ser äkta ut och stämmer väl överens med tidigare uppgifter att Apple planerar en mindre uppdatering av Macbook Pro-familjen. Processorerna ser ut att motsvara den serie som Intel släppte förra veckan och som rapporterades av Macrumors. Troligen förbereds även uppdateringar av Macbook Pro Retina 13 tum, och då med Intels i5-processorer på insidan.

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
8 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.