Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

"Antenndesignen på Iphone 6 kommer ändras"

Prototyper av Apples kommande Iphone som läckt ut till media har en annorlunda antenndesign mot Iphone 5S, men enligt en ny rapport kommer strecken att bytas ut mot glas innan lanseringen.

Apples kommande Iphone-modell kallas än så länge för #Iphone 6 och har synts på flera bilder som sägs föreställa allt från prototyper till skal och tillverkningsdelar.

Flera har reagerat på antenndesignen på baksidan som enligt bilderna blir streck i över- och underkant som påminner mycket om #HTC One. Men japanska Nikkei skriver i en ny rapport att det här bara är en uppskattning av den slutgiltiga designen och att viktiga detaljer saknas.

Strecken som syns på baksidan ska enligt rapporten inte vara med alls, utan markerar helt enkelt ut ytan där det kommer att vara glas, likt hur Iphone 5S ser ut. En annan möjlighet är att strecken kommer att vara kvar, men istället vara gjorda av glas, skriver 9to5mac.

Nikkei skriver också att Apples logotyp kommer att bli annorlunda mot dagens modeller. På Iphone 5S är logotypen ingraverad i aluminiumet, men på den kommande modellen kommer Apple fysiskt att skära ut logotypen ur metallen.

Kommentarer
5 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.