Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Reklamfilm för Iphone visar föräldraskapets ljusa sidor

Apples senaste reklamfilm för Iphone 5S riktar sig till föräldrar och uppmärksammar appar som hjälper till att skapa kvalitetstid med barnen.

Efter att i den förra reklamfilmen för Iphone 5S ha fokuserat på träning och hälsa är ämnet denna gången föräldraskap. Apple har släppt en ny reklamfilm för sin flaggskeppsmobil som visar olika sätt som Iphone kan hjälpa sina användare att vara en bra förälder.

I filmen använder föräldrar olika appar för att bland annat hjälpa till med tandborstning, ta temperaturen, leta efter en bortsprungen hund, öva matte och lysa efter monster under sängen. Precis som i tidigare filmer i reklamserien har Apple också en tillhörande sida på sin webbplats som länkar till de olika appar som syns i filmen.

Reklamfilmen är välgjord och snygg, i linje med tidigare delar i kampanjen Du är starkare än vad du tror [eng: You´re more powerful than you think]. En sak som dock inte tas upp i filmen är problemet med barn som olovligen köper dyra köp inuti appen på sina föräldras mobiler, något som diskuterats bland annat inom EU.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.