Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apples första Iphone har blivit samlarobjekt

Den första generationens Iphone har blivit ett samlarobjekt. En oöppnad enhet såldes nyligen för lite mer än 100 000 kronor.

Apple lanserade sin första Iphone-modell 2007 och förändrade med den hur vi använder mobiltelefoner. Den första modellen såldes aldrig i Sverige, men hittade ändå hit via gråimport. Kanske inte helt förvånande har modellen nu blivit ett samlarobjekt.

En helt oöppnad Iphone från 2007 såldes nyligen på auktionssajten Ebay för 15 000 dollar, motsvarande omkring 100 000 kronor.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.