Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Bilder sägs visa prototyper av Iphone 6

Nu finns ännu fler bilder som sägs visa Iphone 6-prototyper. De här bilderna kommer från Sonny Dickson som tidigare haft pålitliga källor.

Rykten om Apples kommande lansering av nya Iphone-modeller gör gällande att det kommer två modeller med skärmar på 4,7-tum respektive 5,5-tum, ett markant steg uppåt från dagens modeller med 4-tums skärm.

Det har läckt flera bilder som sägs visa tillverkningsdelar eller prototyper av den mindre modellen som kallas för Iphone 6, men nu kommer bilder från Sonny Dickson där båda storlekarna syns bredvid varandra.

Dickson är känd för sina goda kontakter i Asien och har tidigare läckt saker som visat sig stämma. De här prototyperna används troligen av tillbehörstillverkare och är alltså inte den färdiga produkten som Apple kommer att lansera senare i höst.

I ett inlägg på sin webbplats jämför Dickson prototypen med tidigare versioner av Iphone och HTC One (M8) och Samsung Galaxy S5.

Likt tidigare bilder finns det inte något glas på baksidan utan antennerna har istället fått streck på samma sätt som HTC One. Blixten har inte längre att avlångt hål för att få plats med de dubbla LED-lamporna, utan är återigen rund. Strömknappen har flyttat från ovansidan av enheterna till den högra sidan med volymknapparna är kvar på den vänstra sidan.

Den större enheten har ett nytt hål uppe vid Facetime-kameran på framsidan som kanske kan vara för en mikrofon, om det alls kommer att vara där på den färdiga produkten.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.