Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Poddradio

Avsnitt #55 – Nya Apple

Det har hänt något med Apple. De är på gång, har en plan och är utrustade med massor av självförtroende. 99mac funderar i veckans avsnitt på Apple före och efter Steve Jobs.

Få företag förknippas så starkt med sin ledare som Apple med Steve Jobs som verkligen personifierade företaget. Sedan han gick bort har Apple gång på gång förklarats som föredettingar, att de kommer att gå under eller försvinna.

Företaget har varit i en sorts svacka – i alla fall utåt sett. Kanske har det varit någon sorts sorgeperiod, kanske har de bara i det tysta finslipat alla nyheter som fyllde WWDC och som kommer under resten av året, men något har hänt. Nu ligger det något nytt i luften. Apple känns på hugget, spännande igen.

Kanske kommer den 2 juni 2014 att kommas ihåg som dagen då Nya Apple visade att det inte är över än på långa vägar. Som Phil Schiller sa redan förra året: "Can't innovate anymore, my ass!"

99mac-redaktionen tycker i veckans #poddradio att Apple verkar vara öppnare, ödmjukare, roligare och mer självsäkra än på länge. Nu hoppas vi bara att Eddy Cue inte överdrev och att de följer upp det här året med hårdvarunyheterna vi alla väntar på.

Avsnitt: Nya Apple

Längd 47:19, filstorlek 26,00 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.