Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

RYKTE

Ny Ipad Air får A8-processor, Touch ID och bättre kamera

Tillverkningen av skärmar till nästa generation av Ipad Air påbörjas snart enligt rapporter. Nästa Ipad Air sägs få bättre processor, kamera och Touch ID.

Apple förväntas lansera nya modeller av Ipad under hösten och produktionen börjar komma igång nu. De första bildskärmarna till en uppdaterad version av #Ipad Air börjar tillverkas av LG den här månaden, rapporterar den koreanska sajten ET News.

Den nya Ipad Air kommer enligt uppgift ha samma utseende som sin föregångare, och motsvara den vad gäller vikt och tjocklek. Däremot kommer den att innehålla den nya processorn A8 som ska vara upp till 50 procent snabbare än dagens A7.

Kameran kommer också att vara kraftigt förbättrad med 8 megapixel istället för de 5 megapixel som den nuvarande Ipad Air har. Dessutom rapporteras att Touch ID nu kommer att finnas i Ipad.

Tillverkningen av bildskärmar kommer att trappas upp nästa månad när även Samsung och Sharp börjar producera. Det är i dagsläget inte känt när Apple kommer att släppa nästa Ipad, men rykten pekar mot att den ska lanseras under ett särskilt event i september eller oktober, vilket skulle vara i linje med tidigare år.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.