Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Ringly visar upp smart ring för Iphone

Det är lätt att missa samtal eller annat som händer i mobilen medan den ligger i handväskan och det vill Ringly lösa med hjälp av en smart ring som vibrerar och lyser.

Handväskor kan kanske jämföras med svarta hål, det vill säga saker åker ner där och kommer inte alltid ut igen. Mobilen hamnar ofta i handväskan vid flera tillfällen under dagen och det är inte alls ovanligt att ägaren missar både samtal, meddelanden och notiser som upptäcks först när mobilen kommer fram igen.

Det nya företaget Ringly vill lösa detta med en smart ring som också ska vara snygg att ha på sig. Den är gjord av 18 karats guld med ett antal ädelstenar att välja bland; svart onyx, smaragd, rosa safir eller en regnbågsfärgad månsten. Ringly kommer att säljas i tre storlekar.

Ringen fungerar med både IOS och Android via Bluetooth. Via en app kan användaren ställa in ljus- och vibrationsmönster för olika typer av notiser. Bäraren kan få notiser när telefonen får ett meddelande, telefonsamtal, kalendernotiser, e-post eller någon annan typ av tredjepartsnotis och kan också varna användaren om telefon är på väg att bli kvarglömd.

Batteriet ska räcka i upp till tre dagar på full laddning. Företaget tar nu emot förhandsbeställningar och under en begränsad period kostar den från 145 dollar, motsvarande 970 kronor, beroende på val av sten.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.