Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apples Swift-ikon refererar till "Crazy Ones"

Ikonen till filer med Apples nya programmeringsspråk Swift har referenser till en av Apples mest kända reklamkampanjer "Think Different", specifikt till talet "Crazy Ones".

Apples nya programmeringsspråk #Swift introducerades för en vecka sedan under företagets konferens för utvecklare i San Francsico. Dokument fyllda med den nya koden får ändelsen .swift och en ny ikon.

På Twitter konstaterar utvecklarna Alexander Blunck och Nicolas Bouilleaud att det finns referenser till det kända talet Crazy Ones från Think Different-kampanjen om man finstuderar den nya Swift-ikonen.

Think Different togs fram 1997 av reklambyrån Chiat\Day och det finns två versioner av Crazy Ones inspelade. I den version som användes offentligt är det Richard Dreyfuss som läser upp talet, men Steve Jobs har också läst in talet.

Referenser till talet finns i fler ikoner i OS X. Textredigeraren har till exempel också en bit av talet om man synar den extra noga. Ikonen till "Alla mina filer" som introducerades tillsammans med OS X Lion har också referenser till flera kända Steve Jobs-citat.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.