Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

RÄTTEGÅNG APPLE VS SAMSUNG

Samsung vill inte ge Apple en krona

Samsung är inte nöjda med utfallet i den nyligen avslutade patenttvisten mot Apple, och kräver nu att skadeståndet stryks. Annars planerar Samsung att överklaga domen.

Samsung meddelar nu att man planerar att överklaga domen i målet mot Apple. Enligt Samsungs advokat John Quinn saknar domen stöd av bevismaterialet.

Samsung kommer inledningsvis att be domare Lucy Koh att sänka skadeståndet på 778,5 miljoner kronor till noll kronor, rapporterar nyhetsbyrån Bloomberg. Om nödvändigt kommer man också kräva detta inför en ny jury. Om detta misslyckas kommer man att överklaga domen. Quinn säger i ett uttalande:

"Visst är vi nöjda att juryn bara gav Apple sex procent av skadeståndet de krävde, men inte heller det kan vi tolerera eftersom Apple undanhöll allt riktigt bevismaterial, och inte visade upp någonting annat istället, så vi har en dom som saknar stöd av bevisningen – och det är bara ett av problemen."

Apple har ännu inte kommenterat uppgifterna.

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
6 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.