Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Microsoft tros lansera Surface Mini 20 maj

Microsoft har bjudit in media till ett event den 20 maj, där företaget förväntas lansera en mindre version av sin surfplatta Surface.

Microsoft har skickat ut inbjudningar till media för ett evenemang som ska hållas 20 maj i New York. Värdar för eventet är Microsofts Surface-team, rapporterar Mashable.

Då inbjudningarna använder frasen "Join us for a small gathering" tros detta handla om att en mindre version av surfplattan Surface kommer att lanseras. Enligt tidigare uppgifter från bland annat Zdnet förväntas en sådan produkt komma i maj.

Rykten har gjort gällande att Surface Mini får en skärm på 7,5 tum och en upplösning på 1440 x 1080 pixel. Detta skulle ge en punkttäthet på 240 pixel per tum, vilket är ungefär motsvarande Apples fullstora Ipad-modeller med 264 pixel per tum, men mindre än Ipad Mini med 326 pixel per tum. Bildförhållandet uppges bli 4:3, vilket är samma som Ipad.

Enligt uppgift blir också den nya plattans processor ARM-baserad, vilket skulle betyda att operativsystemet blir det mer begränsade Windows RT snarare än den vanliga versionen av Windows 8.

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.