Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rättegång Apple vs Samsung

Google till Samsungs undsättning i rättegång

Samsung har kallat sitt första vittne i rättegången mot Apple. Enligt Hiroshi Lockheimer från Google har Android inte kopierat funktioner från IOS.

Under fredagen fortsatte rättegången mellan Apple och Samsung med vittnesmål från Hiroshi Lockheimer från Google. Lockheimer har arbetat med utvecklingen av operativsystemet Android sedan 2006.

Lockheimers uppgav till juryn att Google inte kopierade Apple under utvecklingen av Android, rapporterar Recode. Lockheimer berättade att han först såg en tidig version av Android i januari 2006, och blev mycket imponerad av systemet. I april samma år började han själv att jobba på avdelningen. Enligt Lockheimer var Android resultatet av hårt arbete och forskning från Googles ingenjörer.

Samsungs tur att kalla vittnen

Större delen av den förra veckan var vikt åt Apple att lägga fram sitt fall och presentera bevismaterial och vittnen. Nu har turen kommit till Samsung att bemöta påståendena.

Enligt The Korea Times väntas fler Google-anställda att kallas som vittnen för Samsungs räkning. Cary Clark och Dianne Hackborn nämns av tidningen som kommande vittnen, liksom Androids upphovsman Andy Rubin.

Det har spekulerats att Apples egentliga mål med rättegången är Google snarare än Samsung själva. Apple har dock uppgett under sina vittnesmål att åtalet specifikt gäller Samsung och den version av Android som används i deras telefoner och plattor.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.