Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

En närmare titt

Vad finns i din Ipad, Pmarriott?

Er önskan är vår lag och enligt önskemål kikar 99mac denna vecka närmare på vår medlem Pmarriott:s Ipad och hur den kommer till användning under bland annat alla jobbresor.

Med serien #Vad finns i din tittar 99mac närmare på hur olika personer använder sina Macar eller IOS-prylar. Nu har turen kommit till 99mac-medlemmen Pmarriott, eller Philip Marriott som han också heter.

Vem är du?
– Jag är en 40-årig tvåbarnsfar, gift. Bor i Eslöv och arbetar med försäljning och marknadsföring i svetsbranschen. Jag är född i Sverige, men var tills ganska nyligen enbart brittisk medborgare. Större delen av släkten bor i England. Jag reser mycket i jobbet och mina prylar får besöka flera kontinenter.

Vilken Ipad använder du?
– Jag tillbringar mest tid framför min MacBook Pro 13 tum från sent 2011, men min Ipad Air med 4G/Wifi och 128 gigabyte lagringsutrymme är den jag inte kan leva utan. Just nu sitter jag och skriver detta på min Ipad på First Hotel Plaza i Västerås.

Vilka appar använder du mest och varför?
Safari används flitigt och jag läser mycket nyheter på min Ipad. Besöker 99mac flitigt med den också.

Sociala nätverk besöker jag mest från mina 2(!) Iphone 5S. På min Ipad är det mer mejl, böcker och film. Jag antecknar mycket i Noteshelf med en Adonit Jot Script. Netflix är en app som används mycket. Dagarna avslutas ofta med 15-30 minuters läsning i Ibooks. Ibland ritar jag alldeles fantastiskt talanglöst i Procreate med min Adonit Touch.

Är det något du saknar/skulle vilja ha?
– Ibland skulle jag vilja kunna ha två appar bredvid varandra på skärmen.

Vilken app/funktion kan du inte leva utan?
– Internetuppkoppling. Utan internet förvandlas jag till ett deciton meningslös biologisk massa utan förmåga att kommunicera på ett meningsfullt sätt med omvärlden.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.