Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Påstådda bilder av Iphone 6 läcker ut

Bilder på vad som påstås vara Apples kommande Iphone 6 har lagts upp på den kinesiska bloggtjänsten Weibo. Samtidigt börjar snart tillverkning av den nya mobilens bildskärmar, enligt Reuters.

Apples nästa version av Iphone är i startgroparna att börja tillverkas. Häromdagen postades bilder på Weibo på vad som påstås vara en #Iphone 6 i en av Foxconns fabriker. Bildernas äkthet kan inte bekräftas. Modellen på bilderna bär många likheter med Iphone 5S, men ser betydligt tunnare ut och har en utskjutande kamera, liknande den som finns på Ipod Touch. Bilderna har också publicerats av 9to5mac.

Bildskärmar börjar snart tillverkas

Flera leverantörer som Japan Display, Sharp och LG är redo att börja producera bildskärmar till den nya mobilen så tidigt som i maj, enligt Reuters.

Enligt artikeln, och i enlighet med tidigare rykten, planeras två versioner av den så kallade Iphone 6 med olika storlekar på bildskärmarna. Båda skärmarna blir större än den nuvarande Iphone 5S, med 4,7 tum och 5,5 tum. Den större modellen kan dock komma att försenas.

Konceptbilder

Designern #Martin Hajek har skapat två olika konceptbilder för hur Iphone 6 skulle kunna se ut. Det första konceptet är tydligt inspirerat av den nuvarande Ipod Nano, och har publicerats på den holländska sajten Iphoneclub. Nästa koncept beställdes av franska Nowhereelse, och uppvisar större likheter med både de läckta bilderna och designen på den nuvarande Iphone 5S.

Apples nya version av Iphone tros lanseras i höst tillsammans med IOS 8, samma upplägg som tidigare år. Som 99mac har rapporterat kan IOS 8 få bland annat förbättrade Kartor och en ny app kallad Healthbook.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.