Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Wywallet fungerar nu i vissa butiker

Nu testar Wywallet en ny enklare betallösning i Telenors butiker där kunder kan betala genom att uppge sitt mobilnummer.

Det har lanserats flera tjänster för att betala med mobilen, men ännu har ingen blivit dominerande på marknaden. De fyra svenska operatörerna Telia, Tele2, Telenor och Tre lanserade 2011 den mobila plånboken #Wywallet. Tjänsten är tänkt att användas för att exempelvis betala för sms-köp, ladda kontantkort eller skicka pengar till andra. Nu tar Wywallet nya tag och inför en enklare tjänst där kunden bara behöver uppge sitt mobilnummer för att handla i butiker.

Den nya tjänsten testas just nu i Telenors 75 butiker på test och fungerar så här. Kunden slår in sitt mobilnummer i kortterminalen, Wywallet-appen öppnas på den egna mobilen och köpet godkänns med pinkod.

– Detta är den enklaste mobila lösningen som finns på marknaden för betalningar via terminal. Det är ett viktigt första steg för det breda genomslaget för mobila betalningar i butik , säger Jakob Söderbaum, vd på Wywallet i ett pressmeddelande.

Lösningen som fungerar i butikerna bygger på Wywallets e-handelstjänst där kunder kan uppge sitt mobilnummer när de handlar på nätet. Wywallet uppgav i oktober 2013 att över en miljon användare anslutit sig.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.