Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple anställer integritetsexpert

Apple har anställt Sabrina Ross som rådgivare i integritetsfrågor. Ross har en bakgrund inom bland annat förvaring av känsliga uppgifter inom sjukvård och hälsa.

Apple utannonserade nyligen en ledig tjänst som integritetsrådgivare. Från och med denna månad är tjänsten tillsatt, och den som fått jobbet heter Sabrina Ross, enligt hennes profil på Linkedin.

Sabrina Ross är utbildad CIPP (Certified Privacy Professional), en relativt ny utbildning som instiftades 2004 för att behandla frågor om integritet inom bland annat myndigheter, hälsa och internet. Ross har tidigare erfarenhet som styrelsemedlem hos Caremessage, en webbplattform för sjukvård, och har arbetat på advokatbyrån Ropes & Gray.

Sabrina Ross bakgrund stärker spekulationerna om att Apple förbereder projekt kopplade till hälsa och friskvård, skriver Apple Insider. Tidigare rykten om den kommande appen Healthbook och en eventuell Iwatch-produkt passar väl in med Ross erfarenhet av att lagra känslig information på nätet.

I arbetsbeskrivningen för tjänsten, som fortfarande finns att läsa på Linkedin, står följande:

Som integritetsrådgivare kommer du få möjlighet att arbeta med ett dynamiskt och erfaret team med integritetsfrågor som påverkar Apples affärer och produkter över hela världen. Du kommer att arbeta direkt tillsammans med affärs- och ingenjörsteam med att utveckla innovativa integritetslösningar för produkter, liksom med vår juridiska avdelning angående Apples aktiviteter och tillsyn.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.