Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

United Airlines lanserar IOS-tjänst för underhållning ombord

Passagerare ombord på amerikanska inrikesflyg kan snart se filmer och tv-serier gratis direkt i sina IOS-enheter då flygbolaget planerar att starta en ny tjänst för underhållning ombord.

Ombord på längre flygningar brukar passagerare ges tillgång till underhållning i form av filmer, musik och enklare spel. I sätet framför sitter det ofta en skärm via vilken passageraren får tillgång till allt tillgängligt material under flygningen. Men en del av de här systemen lämnar mycket i övrigt att önska och allt fler passagerare tar med sig egna surfplattor eller bärbara datorer.

Det amerikanska flygbolaget United Airlines planerar att lansera en tjänst för filmer ombord för IOS. Tjänsten kommer att tillåta passagerare att strömma omkring 150 filmer och 200 tv-serier till sina medhavda IOS-enheter gratis under flygningen.

Flygbolaget meddelar via sin webbplats att tjänsten kommer att rullas ut med start i april för utvalda flygningar. Hårdvaran som krävs för systemet behöver installeras på varje plan individuellt, men flygbolaget tror att de kan vara färdiga med alla sina inrikesflyg i USA till slutet av året. Målet är att utrusta alla flygplanen med "någon form av underhållning."

Tjänsten nås via gratis-appen United Airlines. Bärbara datorer kommer också åt tjänsten via ett tillägg för webbläsare, men Android- och Windows Phone-användare lämnas utanför tills vidare.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.