Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Livr – ett socialt nätverk utan bebisar och katter

UPPDATERAD. Appen Livr vill vara det sociala nätverket för afterwork, festligheter och bus. Bara personer med tillräckligt mycket alkohol i kroppen släpps in i appen som är garanterat fri från mammor, chefer, bebisar och katter.

På många sociala nätverk trängs bilder av bebisar, förlovningsringar och katter. Användarna vill visa sig från sina bästa sidor och bilderna från fredagens afterwork kanske inte hör dit. Grundarna av Livr vill ändra på det här och har därför tagit fram ett socialt nätverk dit bara människor med en viss alkoholnivå i kroppen är välkomna.

Livr kretsar alltså kring ett litet tillbehör som användarna får blåsa i. Om man har tillräckligt mycket alkohol i kroppen släpps man in i #Livr där man sedan kan göra allt möjligt kul – ju mer alkohol i kroppen desto fler funktioner öppnas upp. Användarna kan exempelvis se på vilken pub i närheten det är mest livat, spela "Sanning eller konsekvens" eller busringa någon av de andra på nätverket. Om kvällen blir allt för livad finns det dessutom en nödutgång – "Blackout"-knappen raderar allt som hänt under kvällen.

Livr är tänkt att släppas för både IOS och Android någon gång under våren, men är fram till det blir av antingen en riktigt bra idé eller en sjukt dålig sådan.

Tekniksajten Gizmodo rapporterar att Livr är ett fejkat projekt som hade alla ingredienser för att få stor spridning. En kul idé, en välgjord film och något som passar riktigt bra till #SXSW som börjar i Texas, USA snart.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
12 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.