Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Cook: "Svårt att kalla Apple TV för hobby"

Apples vd Tim Cook berättar för aktieägarna att det är svårt att kalla Apple TV för en hobby numera. Under företagets förra räkenskapsår genererade enheten en miljard dollar i intäkter.

Än så länge har året inte bjudit på någon lansering av en ny generation #Apple TV, men att det går bra för den nuvarande lilla svarta enheten råder det inga tvivel om efter Apples årsmöte med aktieägarna den 28 februari.

Företagets vd Tim Cook berättar att de fått in över en miljard dollar i intäkter från försäljning av Apple TV och innehåll till densamma under räkenskapsåret 2013, vilket gör det svårt att kalla produkten för en hobby, enligt nyhetsbyrån Reuters.

"Det är svårt att kalla det [Apple TV] för en hobby numera."

Horace Dediu, analytiker på Asymco skriver på Twitter att Apple TV är den snabbast växande hårdvaruprodukten av alla Apple erbjuder.

Det ryktas att en ny generation kan komma att lanseras så snart som nästa månad med en App Store och större fokus på spel. Apple sägs också hålla diskussioner med kabelföretag som Time Warner om att visa deras innehåll via Apple TV. Senaste tillägget till enheten är den svenska kanalen TV4 Play.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.