Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

OS X 10.9.2 skapar problem med Airplay

Den senaste uppdateringen av OS X har skapat problem för vissa användare att spegla skärmen trådlöst via Airplay.

Uppdateringen 10.9.2 till OS X Mavericks innehöll flera efterlängtade säkerhets- och buggfixar, bland annat den kritiska bristen i SSL-verifikation samt problem med Mail och e-postkonton som Gmail. Vissa användare på Apples diskussionsforum rapporterar dock att andra problem har uppstått efter uppdateringen.

De problem som rapporteras handlar till största delen om delning av Macens bildskärm trådlöst till en Apple TV via Airplay. Användare har plötsligt fått problem med funktionen, liksom att förlänga skrivbordet till en extern bildskärm. Problemen verkar inte finnas på en ren installation av Mavericks, så det är troligtvis en fråga om konflikter med inställningar från tidigare versioner av OS X.

Andra användare rapporterar fortsatta problem med Mail. Uppdateringen åtgärdade problem med att ta emot nya e-postmeddelanden från ett Gmail-konto, men på diskussionsforumet har en del problem med att Mail hänger sig när det försöker ansluta till Gmail. En föreslagen lösning är att ta bort kontot från datorn och lägga till det igen.

Apple har ännu inte kommenterat problemen. 10.9.2 släpptes den 25 februari.

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
4 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.