Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple överklagar e-boksdom

Apple dömdes förra året för att ha verkat mot fri konkurrens i e-bokbranschen. Nu överklagar företaget domen till en federal domstol i USA.

Rättegången mot Apple har pågått sedan 2012 när amerikanska justitiedepartementet stämde företaget tillsammans med USA:s sex största bokförlag. Man åtalades för att ha konspirerat med förlagen för att tillsammans kunna bryta Amazons dominans på marknaden för e-böcker. Bokförlagen löste tvisten genom förlikning, medan Apple istället gick igenom en lång rättslig process som varade fram till juli 2013.

Apple förlorade, och dömdes att utföra flera åtgärder i sin e-bokhandel #Ibook Store och att ändra sina avtal med bokförlagen. Justitiedepartementet utsåg också inspektören Michael Bromwich att övervaka processen.

Inte helt förvånande var Apple inte nöjda med den domen, och man har nu överklagat till en federal domstol i USA, rapporterar nyhetssajten Cnet. I sin överklagan på 75 sidor skriver Apple bland annat att deras intåg i e-bokbranschen utgjorde början på fri konkurrens, inte slutet och att det bidragit till att diversifiera marknaden och sänka de genomsnittliga bokpriserna. Apple kallade också domaren Denise Cotes beslut att tillsätta Michael Bromwich som övervakare för "okonstitutionell och utan motstycke".

Apple kräver att domslutet ändras, eller att en ny rättegång genomförs inför en annan domare.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.