Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Samsung gör narr av Apple i ny reklam

Samsung gör gärna narr av Apple i sina reklamfilmer och den här nya för Galaxy Tab Pro 10,1 är inget undantag.

Apple gör reklamfilmer som visas på tv i hemlandet USA. En av de senaste klippen fokuserar på #Ipad Air och verkar prata om hur användbar en blyertspenna är. Fram tills en Ipad Air lyfts fram från bakom pennan och det visar sig att allt handlat om den och inte pennan hela tiden.

Samsung har gjort en ny film om sin surfplatta Galaxy Tab Pro 10,1 där de också börjar med en blyertspenna och bakom den en Ipad Air, men sedan syns också den "ännu tunnare Galaxy Tab Pro" som kan göra flera saker på en gång och har en bättre skärm. Nedan kommer Apples version.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
12 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.