Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Nokias nya Android-telefon visas på läckt produktbild

En bild som påstås föreställa Nokias kommande Android-telefon har publicerats på Twitter.

Som 99mac tidigare rapporterat förbereder Nokia att lansera sin första telefon med operativsystemet Android. Telefonen är tänkt att presenteras på Mobile World Congress i Barcelona som inleds den 24 februari.

Nu har en produktbild som påstås föreställa den nya telefonen publicerats av twitterkontot @evleaks. Enligt bilden, och i enlighet med tidigare rykten, kommer telefonen att heta Nokia X.

Nokia ska enligt uppgift använda en specialversion av Android med företagets egna karttjänster och app-butik. Vad gäller telefonens prestanda uppges den vara utrustad med en skärm på fyra tum, en dubbelkärnig Qualcomm Snapdragon-processor med en gigahertz och en kamera på fem megapixel. Primärminnet blir 512 megabyte och lagringsminnet fyra gigabyte. Den begränsade prestandan stöder tidigare uppgifter om att detta blir en budget-telefon framförallt anpassad för växande marknader som till exempel Indien.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.