Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Flappy Bird-kopior nekas av Apple

Flappy Bird-klonerna anfaller App Store, något som inte verkar uppskattas i Cupertino då Apple börjat neka nya appar med ordet Flappy i titeln.

#Flappy Bird är borttagen från App Store, men topplistan över gratisappar toppas nu istället av klonen Splashy Fish. Tvåa på listan är City Bird - Flappy Flyer. En sökning i App Store på ordet flappy ger dussintals träffar. Det handlar om appar som även spelmässigt är till förvillelse lika den plötsliga superhiten.

Apple har nu börjat neka nya appar som innehåller ordet flappy i titeln. App-utvecklaren Ken Carpenter fick nyligen sitt nya spel Flappy Dragon nekad på grund av att namnet försöker dra nytta av en annan apps popularitet, enligt en twitterkommentar från honom.

Enligt Apples riktlinjer kan appar nekas bland annat om de är missvisande för användare. Ken Carpenter är inte ensam om att få sin nya Flappy Birds-klon nekad. Enligt Techcrunch har flera utvecklare råkat ut för samma sak. Även Google Play uppges neka nya appar med titeln Flappy.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.