Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Tävling: Vinn Lightroom 5 med 99mac

Det är dags för skattjakt på 99mac och den här gången är det Adobe som står för priserna. Hitta de gömda koderna och ha chansen att vinna en licens av Lightroom 5.

Adobe gör många uppskattade programvaror för kreatörer av olika slag. Nu ger de 99mac:s medlemmar chansen att vinna licenser till några av programmen.

För att ha chansen att vinna licenser av Adobe Lightroom 5, Premiere Elements 12 och Photoshop Elements 12 gäller det att gå på skattjakt bland de publicerade artiklarna och i forumet här på 99mac.se.

Instruktioner

Att tävla är enkelt, vi har gömt mellan 5 och 20 stycken 99mac-logotyper med en kod på (som på bilden till nedan). Ditt uppdrag är att hitta så många som möjligt av dessa, gömda i våra artiklar här på 99mac och i forumet.

Ledtrådar för att hitta dessa är är Jobs, Iphone, Adobe och feedback. Till din hjälp har du även sökfunktionen. När du tror att du hittat alla eller är nöjd följer du instruktionerna nedan.

Exempel (räknas ej)

  • Bli medlem på 99mac om du inte redan är det.

  • Hitta så många koder som möjligt på 99mac, de finns dolda lite varstans, och skriv ner koderna du finner. Exempel till höger.

  • Skicka ett privat meddelande (PM) till medlemmen "Redaktionen" med de koder du hittat samt en motivering till varför just du skall vinna.

Priser

  • 1:a - 2:a pris: Adobe Lightroom 5

  • 3:e pris: Adobe Premiere Elements 12

  • 4:e pris: Adobe Photoshop Elements 12

Den 99mac-medlem som skickat in flest (eller alla koder) först vinner, skulle flera personer ha samma antal avgörs det med hjälp av motiveringen vem som vinner.

Sista tävlingsbidraget måste vara inlämnat senast den 31 mars kl 12.00. Lycka till och sprid gärna till dina vänner!

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.