Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Steve Wozniak: Apple borde göra en Android-telefon

Apples medgrundare Steve Wozniak har blivit känd för att göra egensinniga uttalanden. I en intervju med Wired säger han att Apple borde utveckla en telefon för operativsystemet Android.

#Steve Wozniak grundade Apple tillsammans med Steve Jobs 1976. Sedan 1987 är han inte längre involverad i företaget, men detta hindrar honom inte från att då och då uttala sig om Apple eller branschen i stort. I en intervju med tidningen Wired ger han det kontroversiella tipset att Apple borde utveckla en telefon för operativsystemet #Android.

- Det finns inget som skulle hindra Apple från att vara framgångsrika inom Android-marknaden. Folk gillar Apples unika utseende och högkvalitativa design jämfört med andra tillverkare. Det skulle gå att spela i båda arenorna samtidigt.

Wozniak anser alltså inte att Apple ska överge sin nuvarande strategi med sitt eget operativsystem IOS, utan föreslår att företaget kompletterar med att även göra telefoner för Android.

Kommentarer
48 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.