Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Samsung: Vi ställer inga motkrav på atleterna

Samsung har inte uttryckt några synpunkter angående användning av andra mobiltelefoner under OS-invigningen, säger Samsungs svenska kommunikationschef till 99mac.

Under torsdagen rapporterades att #Samsung, som är en av huvudsponsorerna till vinter-OS 2014, delat ut telefoner av märket #Galaxy Note 3 till OS-deltagare, med förbehållet att endast dessa telefoner används under invigningsceremonin och tävlingarna. Kraven ska ha baserats på Internationella Olympiska Kommitténs regelverk, vilket förbjuder marknadsföring av andra märken än spelens officiella sponsorer.

Uppgifterna rapporterades av bland annat Macrumors, och ledde till ett uttalande av en talesperson för Internationella Olympiska Kommittén.

– Deltagarna får använda vilka mobiler de vill under öppningsceremonin. I övrigt gäller normala regler. Samsung-telefonerna var en gåva till atleterna för att de ska kunna fånga och dela sina upplevelser av spelen.

Kommitténs regelverk tillåter tillverkarens märke att finnas på kläder eller utrustning som deltagaren använder, förutsatt att det inte är alltför iögonfallande eller i syfte att marknadsföra. En logotyp som täcker mer än 10 procent av produktens yta räknas automatiskt som iögonfallande, men vad som i slutändan godkänns är enligt reglerna upp till kommittén att bestämma.

Malin Rönnmark, kommunikationschef på Samsung i Sverige, säger till 99mac att bolaget inte har uppmanat OS-deltagare att dölja sina Iphones.

– Det finns inga krav på att endast Samsung Galaxy Note 3 ska användas under spelen. Inte heller har några synpunkter angående användningen av andra mobiltelefoner under invigningen uttryckts.

Vinter-OS i Sotji invigs idag. Enligt Internationella Olympiska Kommittén står sponsorerna för drygt 40 procent av spelens intäkter.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.