Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Femte beta släpps av IOS 7.1

En femte betaversion av IOS 7.1 släpps nu till utvecklare och innehåller buggfixar och förbättringar. Apple fortsätter att finslipa på det grafiska utseendet.

Två veckor efter den fjärde betaversionen av IOS 7.1 kommer nu en ny version som innehåller buggfixar och olika förbättringar. Det grafiska utseendet fortsätter att få mindre ändringar. Den här gången har Apple ändrat hur skift-knappen ser ut beroende på om skiftlås är aktiverat eller ej.

När skift-knappen inte är nedtryckt ser den ut som vanligt, det vill säga en enkel uppåtpekande pil, men när skiftlås aktiveras ser pilen istället ut som på Apples tangentbord, pilen får en liten box eller ett streck under sig.

Den femte betan innehåller också förbättringar för Siri för internationella användare, men håll inte andan, det står fortfarande inget om svenska. Istället låter Siri numera mer naturligt på australisk engelska, brittisk engelska, japanska och mandarin (kinesiska).

Den andra betaversionen av IOS 7.1 introducerade en efterlängtad listvy i kalender-appen. I den här nya versionen har knappen blivit lite fetare och lättare att se.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
9 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.