Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykten om ny Apple TV under första halvan av 2014

Enligt nya uppgifter är det bara en tidsfråga innan Apple lanserar en ny Apple TV. Den sägs få ett nytt grafiskt gränssnitt och möjligen kommer både en App Store och stöd för spel och handkontroller.

#Apple TV har sett likadan ut till det yttre sedan 2010. Produkten kallades samma år för ett "hobbyprojekt" av Steve Jobs, men det har ändrats sedan dess. Det kom en uppdaterad version 2012 och sedan dess har det tillkommit flera nya kanaler med innehåll via mjukvaruuppdateringar.

Enligt macsajten 9to5mac testar Apple redan en ny generation av Apple TV som tros fortsätta att vara en separat enhet och inte en tv-apparat. Den ska vara klar för lansering under första halvan av 2014. Ryktena gör gällande att enheten får ett nytt operativsystem baserat på IOS och att en App Store eller Game Store kan vara inkluderad. Sajten Ilounge har hört från "pålitliga källor inom branschen" att Apple TV kommer att få spel och stöd för handkontroller via Bluetooth.

Apples vd Tim Cook pratade i maj förra året om företagets stora planer för produkten. I intervjun sa han "Jag tror att många av oss skulle hålla med om att det finns mycket kring tv-upplevelsen som kan bli bättre." Kanske får vi snart veta mer om vad de här stora planerna innebär.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
41 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.