Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Red Friday

Apple sänker priserna för en dag i Asien

Nu inför Apple en röd fredag i Asien där de kommer att sänka priserna på utvalda produkter.

En dag om året brukar Apple sänka priserna på utvalda produkter hemma i USA och ett gäng andra länder, däribland Sverige. Dagen efter den amerikanska högtiden Thanksgiving infaller "Black Friday" som traditionsenligt drar igång julhandeln för säsongen.

Nu lanserar Apple "Red Friday" i sina butiker i Asien. Den 10 januari sänker de priserna på utvalda produkter för att fira det kinesiska nyåret som infaller i slutet av januari. Vilka produkter som kommer att vara med i kampanjen är inte känt än, men troligtvis blir det något liknande som under Black Friday med sänka priser på Macar, IOS-enheter och tillbehör.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.