Pebble lovar nyheter på CES

Smarta klockan Pebble lanserades under CES förra året och bjuder även i år in till presskonferens på mässan där de utlovar "något speciellt".

Pebble började som ett crowdfunding-projekt hos Kickstarter och lanserades under Consumer Electronics Show 2013. De första exemplaren av den smarta klockan levererades till kunder lite senare i januari samma år. Under sitt första år på marknaden har de bland annat uppdaterat klockan med stöd för notiser i IOS 7 och börjat förbereda för en egen app-butik. Snart är det återigen dags för CES och #Pebble bjuder in till presskonferens.

Det är vd:n Eric Migicovsky som kommer att prata på konferensen som äger rum dagen före CES öppnar officiellt. Den kommer att direktsändas även via deras webbplats för alla som inte kommer att kunna vara på plats i Las Vegas, USA. Det hela drar igång den 6 januari klockan 20.00 svensk tid.

Vad det är Migicovsky kommer att presentera är okänt, företaget skriver bara att det kommer att vara "något speciellt". Kanske rör det sig om deras egna appbutik som de sedan tidigare annonserat ska vara redo tidigt 2014. Utvecklare har kunnat ladda upp appar till Pebble Developer Portal sedan den 18 december förra året.