Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Mailbox får stöd för Icloud och Yahoo

Nu kan användare lägga till mejladresser från Icloud och Yahoo i appen Mailbox som från starten bara hade stöd för Gmail-adresser.

En av de mest uppmärksammande apparna 2013 är #Mailbox, en e-postklient med bland annat ger möjligheten att snooza mejl till senare. Trycket på appen blev så stort inför lanseringen att utvecklarna införde ett kösystem där som mest en miljon sugna användare stod i kö. Från start hade appen bara stöd för Gmail-adresser, men i en uppdatering läggs det nu till stöd för Icloud och Yahoo. Appen kan dessutom uppdateras i bakgrunden, något som fungerar mycket bättre sedan lanseringen av IOS 7.

Dropbox köpte appen i mars och just stöd för fler e-postadresser än Gmail har varit ett vanligt önskemål från användarna, skriver utvecklarna i ett blogginlägg.

"Vi är väldigt glada att kunna berätta att vi idag lagt till stöd för Yahoo, Icloud, me.com och mac.com e-postkonton i Mailbox. Det här är ett stort steg för oss – vi får fler förfrågningar om Yahoo och Icloud-stöd än för någon annan funktion."

Mailbox synkroniserar all e-post via sina egna servrar för att möjliggöra sina speciella funktioner och har därför inget generellt stöd för alla sorters e-postadresser. Appen är fortsatt gratis att ladda ned och finns till Iphone och Ipad i App Store.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.