Bloomberg flyttar in i Apple TV

Utbudet av appar i Apple TV har stadigt utökats på senare tid och nu kommer Bloomberg och sänder affärsnyheter dygnet runt med sin nya app.

#Apple TV har inte någon App Store, men det har dykt upp en hel del nyheter på sistone. Tidigare har exempelvis HBO Go, Yahoo, Disney och ett gäng andra, även om inte alla finns tillgängliga globalt. Nu har turen kommit till Bloomberg som erbjuder affärsnyheter dygnet runt, rapporterar 9to5mac.

Bloomberg-appen släpps globalt och kommer alltså att dyka upp även hos svenska Apple TV-ägare. Majoriteten av materialet i appen kommer att vara samma som finns på deras webbplats och i IOS-apparna, men optimerade för större skärmar. Det kommer finns en realtidsström med affärsnyheter, avsnitt av deras tv-program och andra videoklipp och särskilda strömmar vid evenemang och stora nyheter.

I en framtida uppdatering kommer Apple TV-appen att få en funktion för spellistor som är integrerad med deras IOS-appar. Då kommer användare att kunna logga in på valfri enhet och fortsätta titta på samma ställe som på en annan enhet tidigare.

Förutom Bloomberg släpps också apparna KORTV (finns också i Sverige), Sony's Crackle och Watch ABC i samma uppdatering.