Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Bloomberg flyttar in i Apple TV

Utbudet av appar i Apple TV har stadigt utökats på senare tid och nu kommer Bloomberg och sänder affärsnyheter dygnet runt med sin nya app.

#Apple TV har inte någon App Store, men det har dykt upp en hel del nyheter på sistone. Tidigare har exempelvis HBO Go, Yahoo, Disney och ett gäng andra, även om inte alla finns tillgängliga globalt. Nu har turen kommit till Bloomberg som erbjuder affärsnyheter dygnet runt, rapporterar 9to5mac.

Bloomberg-appen släpps globalt och kommer alltså att dyka upp även hos svenska Apple TV-ägare. Majoriteten av materialet i appen kommer att vara samma som finns på deras webbplats och i IOS-apparna, men optimerade för större skärmar. Det kommer finns en realtidsström med affärsnyheter, avsnitt av deras tv-program och andra videoklipp och särskilda strömmar vid evenemang och stora nyheter.

I en framtida uppdatering kommer Apple TV-appen att få en funktion för spellistor som är integrerad med deras IOS-appar. Då kommer användare att kunna logga in på valfri enhet och fortsätta titta på samma ställe som på en annan enhet tidigare.

Förutom Bloomberg släpps också apparna KORTV (finns också i Sverige), Sony's Crackle och Watch ABC i samma uppdatering.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
4 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.