Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple bjuder in till presskonferens om Ipad 22 oktober

Apple har fler produkter att lansera innan året är slut och kommer enligt flera källor att hålla ett Ipad-evenemang den 22 oktober. Även nya Mac Pro och OS X Mavericks kan vara redo för lansering.

Det ser ut att bli en händelserik höst för Apple. Kort efter presskonferensen där företaget visade upp två nya modeller av Iphone rapporterade nättidningen Current Editorials att nästa evenemang är planerat till den 22 oktober. Nu kommer fler rapporter om samma datum från bland andra All Things Digital.

Datumet får ses som bekräftat då Jim Dalrymple kommenterar med sitt klassiska "yep", även om vi troligtvis får vänta lite till på den officiella inbjudan från Cupertino. Presskonferensens huvudnummer kommer enligt uppgift att vara uppdateringar av #Ipad och #Ipad Mini, men också nya #Mac Pro och #OS X Mavericks har nämnts som aktuella för samma evenemang.

Enligt tidigare läckta bilder och rykten kommer den femte generationens Ipad att bli tunnare och lättare och mer likna Ipad Mini. Bilder har visat att de nya färgerna, rymdgrått, silver och guld kommer också till Ipad-modellerna. Den större Ipaden ryktas få en förbättrad kamera och Apples nya 64-bitars processor #A7, båda bitarna introducerades med #Iphone 5S.

Andra generationens Ipad Mini kommer enligt rykten att få en Retina-skärm och troligtvis också A7-processorn. Det är något oklart om de båda Ipad-modellerna kommer att få Apples nya fingeravtrycksläsare #Touch ID eller inte, men uppgiften har förekommit bland alla ryktena som omgärdat produktlanseringen.

Det är ännu okänt var Apple kommer att hålla sin presskonferens. All Things Digital pekar ut att samma dag som Apple håller presskonferens har också Nokia presskonferens där de sägs presentera nya mobiler, en surfplatta och nya tillbehör. Dessutom börjar Microsofts nya Surface 2 att säljas i USA.

Kommentarer
33 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.