Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Blöt humor

Falsk reklam ger dränkta Iphone

Det är inte alltid lätt att hålla tungan rätt i munnen runt vad som är sant och vad som är rent påhitt. En falsk reklambild på sociala medier lurar användare att färska IOS 7 gör Iphone-modeller vattentåliga.

Att en uppdatering av mjukvara inte gör elektronik vattentålig kommer knappast som en överraskning för tekniskt insatta. För mindre pålästa användare kan det dock vara svårare att genomskåda, något som blivit tydligt genom en falsk reklamkampanj som sprids på sociala medier.

I korthet handlar kampanjen om att nya IOS 7 gör Iphone #vattentålig, helt enkelt genom att slå av all känslig elektronik vid kontakt med fukt. Budskapet ackompanjeras av grafik och layout på ett sätt som inte är helt olikt Apples vanliga annonser, vilket ytterligare spär på förvirringen.

Enligt brittiska The Independent har resultatet inte låtit vänta på sig. Flera missledda användare har uttryckt sin frustration på Twitter, där deras telefoner av allt att döma slutat fungera efter varierande grader av bad. #IOS 7 må ge många nya funktioner till Iphone, men vattentålighet är inte med i ändringsloggen.

Kommentarer
41 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.