Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Testa Touch ID med demo-app i Apples butiker

Fingeravtrycksläsaren i kommande Iphone 5S är något som de flesta kommer att vilja testa när de får chansen. Apple har därför tagit fram en demo-app som kommer att finnas i enheterna i deras butiker.

Med hjälp av Touch ID, Apples fingeravtrycksläsare i #Iphone 5S kan användare låsa upp sin telefon eller genomföra köp i App Store. Efter presskonferensen den 10 september demonstrerades läsaren med hjälp av Apple-anställda som programmerat telefoner till sina egna fingrar.

Det här systemet kommer inte att räcka till från och med den 20 september när allmänheten börjar vallfärda till Apples butiker för att kika på den nya telefonen. 9to5mac rapporterar nu att Apple tagit fram en särskild demo-app som kommer finnas installerad på demo-enheterna i butikerna.

Användaren startar appen som hjälper till att konfigurera fingeravtrycksläsaren. När det är klart ombeds användaren att lägga sitt finger på hemknappen och appen kommer visa att det hela gick bra, sedan kommer användaren få lägga ett annat finger på och appen kommer visa med ett rött fingeravtryck att autentiseringen misslyckades.

Även om demo-appen inte visar upp de riktiga funktionerna med #Touch ID så visar den hur man ställer in enheten för att använda ett fingeravtryck, hur snabbt det hela fungerar och hur det inte fungerar. Appen kommer att återställas för varje besökare.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.