Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Uppdateringen som dragits in av Google.

Google tar bort Authenticator ur App Store efter att uppdatering raderat konton

En uppdatering av Google Authenticator visade sig radera användarnas sparade konton och har därför tagits bort helt från App Store. Undvik att köra den nya versionen om du hunnit uppdatera.

Googles app Authenticator används för att generera koder för tvåstegsverifiering och släpptes precis i en större uppdatering till version 2.0 med stöd för Retina-skärm och Iphone 5, bättre gränssnitt och bättre tillgänglighet. Dessvärre visade sig den nya version också radera installerade Google-konton.

Kort efter att den nya versionen släpptes började det på morgonen dyka upp kommentarer på Twitter från användare som råkat ut för felet. Till exempel skrev Andrew Pepperrell som är utvecklaren bakom Alfred för OS X följande:

Hmm så uppdaterade Google Authenticator för IOS till 2.0 och appen tar bort alla mina inloggningar med tvåstegsverifiering. Det är ganska ohjälpsamt.

Snabbt fick han svar från andra som råkat ut för samma sak. Senare under dagen blev Google medvetna om problemet och agerade. Det går tyvärr inte att bara dra tillbaka en uppdatering i App Store, men det går däremot att tillfälligt ta bort en app helt, vilket alltså är vad Google nu gjort.

De som hunnit uppdatera Google Authenticator till version 2.0 gör bäst i att inte starta programmet förrän en ny version släppts i App Store av Google.

Kommentarer
20 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.