Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

"Två nya Iphone börjar levereras i början av september"

Apple har instruerat sin leverantör Hon Hai att börja leverera två nya Iphone-modeller i början av september, enligt Wall Street Journal.

Om allt går enligt ryktena presenterar Apple två nya Iphone-modeller den 10 september. Det enda som saknas är de officiella inbjudningarna från Cupertino. Nu skriver Wall Street Journal att företaget instruerat sin leverantör Hon Hai att börja leverera de två modellerna "tidigt i september".

Det här skulle stämma bra med Apples tidigare lanseringar av Iphone. Iphone 5 visades upp under ett event 12 september och de första exemplaren började levereras till kunder ungefär en vecka senare den 21 september. I Sverige fanns Iphone 5 att köpa några dagar senare. 99mac besökte Apple Store i Täby den 26 september.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.