Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte

Datum bestämt för Apples kommande Iphone-event

Den 10 september är det dags för ett Apple-event om Iphone och IOS 7, enligt All Things D.

Om mindre än en månad kan det vara dags för Apple att visa upp nya modeller av Iphone och operativsystemet IOS 7. I alla fall om man kan tro på källorna till Wall Street Journals teknikblogg All Things D.

Den 10 september är det dags för eventet som kommer fokusera på Iphone och IOS 7. All Things D sätter fingret på en av de viktigaste frågorna som eventet troligtvis kommer att besvara: Kommer Apple att överge sin nuvarande taktik med att sälja föregående års Iphone-modell billigare och istället släppa flera modeller av Iphone med olika prisklasser?

Enligt kvartalsrapporterna tjänar Apple fortfarande bra med pengar på Iphone, men marknadsandelarna har gått ned i samband med hård konkurrens från exempelvis Samsung och att det lanserats flera billiga Android-enheter.

Det har förekommit många rykten kring en Iphone-modell i plast med flera färgval som skulle ha just en lägre prislapp. Nästa premium-modell sägs förutom bättre kamera och snabbare processor få en fingeravtrycksläsare. Rykten om den senare har florerat sedan Apple köpte Authentec förra året.

Nya Iphone-modeller kommer att säljas med IOS 7 som släppts i fem betaversioner så här långt. Här är det designen som är den stora förändringen, vad gäller funktioner är det mest mindre förbättringar som Apple bjuder på.

Troligtvis kommer Apple också att lansera OS X Mavericks under de kommande veckorna, även om det kanske inte sker i samband med eventet den 10 september.

Enligt All Things D ville Apple inte kommentera några datum på kommande event.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
31 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.