Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple firar en miljard podcast-prenumeranter

Under måndagen offentliggjorde Apple att de nått en milstolpe – en miljard podcast-prenumeranter. Detta firar de med en speciell sektion i Itunes med klassiska och nya podcaster.

År 2005 lanserade Apple podcaster i Itunes. Sedan dess har antalet som prenumererar på olika podcaster stadigt ökat och i går, måndag, offentliggjorde Apple att man nått en miljard prenumeranter.

För att fira denna milstolpe har Apple lanserat en speciell sektion som man hittar via Itunes eller i appen Podcaster. Där har de samlat olika podcaster de tycker är värda att uppmärksamma under tre olika kategorier – klassiska, mest populära samt nytt och spännande.

Om att nå en miljard prenumeranter skriver Apple:

From comedy to hard news to sports to innovative educational content and so much more, podcasting has transformed the global media landscape. Podcasts on iTunes launched in the summer of 2005 and since then, we’ve seen countless episodes downloaded and streamed. But the heart of podcasting is finding your favorite voices in this exciting field and subscribing to the best ones. To celebrate reaching 1 billion podcast subscribers, we’re highlighting some of the most popular podcasts of all time, as well as a collection of captivating new shows.

Enligt Apple är den miljard prenumerationer man nu nått upp till uppdelade på 250 000 unika podcaster på fler än 100 språk.

99mac finns som poddradio.

En av alla podcaster hos Itunes är 99macs egen poddradio som i och med förra veckans avsnitt nu har publicerat 37 avsnitt allt som allt. Här pratar 99macs redaktörer om den gångna veckan i Apple-världen, tipsar om appar och annat som är intressant för användare av Apples produkter samt gör lite avstickare ut i andra ämnen.

Skriven av Åsa Persson
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.