Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

poddradio

Avsnitt #35: Iphone, Iwork för Icloud och Iwatch

Efter en veckas semester är det mycket att ta igen för 99mac:s redaktör Ida Lindkvist. Tillsammans med Adrian Bengtson går hon igenom vad som hänt på sistone. Det handlar om Iphone, Iwork för Icloud, Iwatch, YSL och TSMC i veckans avsnitt av poddradion.

Efter en veckas uppehåll medan 99mac:s redaktör Ida Lindkvist körde motorcykel tur och retur Assen, Holland är vår #poddradio tillbaka. Inkorgen är nästan rensad och Ida har försökt läsa ikapp vad som hänt under tiden.

Det har läckt bilder på en "billig" Iphone och Adrian spekulerar att det här nog kan vara riktiga delar vi ser. Apple har tecknat avtal med den taiwanesiska kretstillverkaren TSMC som kommer att tillverka Apples A-processorer framöver.

Apple har börjat registrera varumärket Iwatch runt om i världen. De har också anställt den tidigare vd:n för modemärket Yves Saint Laurent. Vad kan det här betyda? Blir det en moderiktig klocka eller ska Apple börja göra kläder?

Det är dags för kvartalsrapport den 23 juli, men Ida funderar på om det verkligen kommer att vara något intressant i och med att de flesta av Apples nyheter från #WWDC inte ens lanserats än.

99mac har druckit gravöl för Google Reader. Ida fick mejl om att hon migrerat framgångsrikt till #Feedly. Adrian bytte ut RSS-strömmar mot Twitter istället.

Det har också kommit rapporter om att betan av Iwork för Icloud öppnats upp för fler än utvecklare. 99mac försöker reda ut förvirrningen som uppstod.

Dessutom berättar Ida lite om hur Spotifys nya Discover-funktioner fungerar och Adrian ska simma Vansbro-simmet, glöm inte att heja!

Avsnitt: Iphone, Iwork för Icloud och Iwatch

Längd 52:38, filstorlek 31,64 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.