Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Fredagshumor

Places I've Pooped sparar minnesvärda stunder

Det finns en app för allt och en som du kanske inte visste att du saknade är Places I've Pooped som sparar precis vad namnet antyder.

I App Stores begynnelse blev "pruttappar" det stora samtalsämnet när det skulle skämtas eller tala lite nedsättande om utbudet av appar. Det var en ny lägstanivå av barnslighet och fånighet, men det blev också populärt just därför.

Pubertala och fåniga appar har på senare tid synts allt mer sällan, men de är inte helt utdöda. Places I've Pooped är en sådan app som är ytterst meningslös och fånig, men det går samtidigt inte att låta blir att dra på smilbanden vid tanken på att någon faktiskt satt sig ner och kodat denna app. Denna någon är i detta fall Mike Judge och det är rimligt att anta att det är samma Mike Judge som är känd som skaparen av tv-serien Beavis and Butthead och filmer som Office Space.

Konceptet är så enkelt som det kan bli och hela appens funktion ryms i titeln. Appen är bara en enda karta där du placerar ut nålar för att markera de ställen du genomfört det stora behovet på, genom att trycka på knappen Bombs away. Givetvis finns det möjligheter till delning om du känner att denna viktiga händelse vore något för dina vänner på Facebook och Twitter.

Appen är i övrigt begränsad, det går att flytta nålarna, men inte placera ut nya manuellt, det verkar inte ens gå att radera en felaktigt markerad tömning. De sociala funktionerna lyser med sin frånvaro bortsett från delningen, i kommentarerna i amerikanska App Store efterlyses fler funktioner för att se var kompisar utfört sina behov.

För den som inte får nog av denna app har Mike Judge även syskonapparna Places I Think I've Been Drunk och Places I've Had Sex i App Store.

Det ryktas även om att Apple internt har en snarlik app som heter Places Ive Pooped, men 99mac har inte kunnat få det bekräftat.

Namn
Places I've Pooped
Plattform
IOS
Utvecklare
Michael Judge
Version
1.6
Pris
Gratis
Krav
Kompatibel med Iphone 3GS och nyare modeller, Ipad och nyare modeller. Kräver IOS 6.0 eller senare. Appen är optimerad för Iphone 5.
Språk
Engelska

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.