Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple släpper andra utvecklarversionen av OS X Mavericks

För utvecklare finns nu en ny förhandsversion av OS X Mavericks tillgänglig att hämta från Apple.

För dryg två veckor sedan presenterade Apple OS X Mavericks och släppte den första förhandsversionen av operativsystemet avsedd för utvecklare. Apple har nu släppt "Developer Preview 2" som finns att hämta från Apples webbsidor för registrerade utvecklare.

Den nya versionen av OS X kommer att släppas i en färdig version i höst någon gång men fram tills dessa finns det möjlighet för utvecklare att testa och anpassa sina program, och för att skapa nya som drar nytta av nyheter i #Mavericks.

Det är sällan det sker större ändringar mellan olika utvecklarversionen eftersom det främst handlar om att fixa problem och buggar, men några saker har ändrats och sajten 9to5mac har listat några småsaker som upptäckts:

  • Systemet är generellt sett kvickare och stabilare.

  • Safari har fått några mindre förändringar i gränssnittet.

  • Knappen för att dela och skicka meddelanden i Notiscenter har förändringats.

  • Icloud-nyckelringens installation har ändrats.

  • Flyttassistenten fungerar nu.

  • Förbättrad prestanda för visning av filer i Förhandsvisning.

För den som följer byggnummer har Developer Preview 2 nummer 13A497d jämfört med 13A476u för den första versionen. För mer information om OS X Mavericks, kolla in vår tidigare översikt.

Kommentarer
15 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.