Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Cult of Mac räknar på när IOS 7 borde vara klart för lansering

Mac-sajten Cult of Mac har med hjälp av data från tidigare släpp räknat på när nästa betaversion av IOS 7 kan tänkas släppas och när den färdiga versionen borde vara färdig.

Förra året satte Will Hains ihop ett diagram över hur lång tid som gått mellan varje tidigare IOS-betaversion. Utifrån det har Mac-sajten Cult of Mac räknat på hur det borde se ut för IOS 7. Genom att kolla hur det sett ut bakåt går det kanske att förutspå framtiden, resonerar de.

Nästa betaversion ska enligt beräkningarna dyka upp nästa måndag, den 24 juni. Guld-versionen, alltså den sista betaversionen, kommer 10 september och då tror Cult of Mac att också nästa modell av Iphone annonseras. Både nästa Iphone och IOS 7 kommer sedan släppas till allmänheten den 20 september.

Utifrån diagrammet har sajten kommit fram till följande:

Version

Genomsnittstid

IOS 7

Beta 1

varar 14,75 dagar

10 jun 2013

Beta 2

varar 15,4 dagar

24 jun 2013

Beta 3

varar 15 dagar

10 jul 2013

Beta 4

varar 18,6 dagar

25 jul 2013

Beta 5

varar 17,8 dagar

12 aug 2013

Beta 6

varar 11 dagar

30 aug 2013

Golden Master

10 sep 2013

IOS 7 Final

20 sep 2013

Angående de två sista datumen skriver Cult of Mac:

"Enligt vår modell kommer den sjunde betaversionen av IOS 7 att släppas tisdag den 10 september. Anledning till att vi kallar den "Gold Master" är för att vi antar att Apple kommer att släppa det här som den sista versionen innan lanseringen den 20 september.

Varför säger vi att 20 september är dagen då IOS 7 officiellt lanseras? Vi vet att Apple traditionellt annonserar en ny Iphone på en tisdag tio dagar innan den kommer till försäljning och att den senaste Gold Master av IOS släpps kort efter."

Sajten menar också att Iphone 5S troligtvis kommer att lanseras någonstans mot slutet av september och att IOS 7 inte kommer att fortsätta som beta efter den lanseringen. De enda som vet om det finns någon sanning i det här är Apple, och de säger som vanligt ingenting i förväg.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
5 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.