Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Kommande spel

XCOM: Enemy Unknown kommer till IOS

Snart kan också spelare med IOS-enheter rädda mänskligheten. På torsdag kommer nämligen XCOM: Enemy Unknown till plattformen.

Det är 2K och Firaxis Games som ligger bakom det prisbelönta spelet XCOM: Enemy Unknown som kommer till IOS den 20 juni. Spelet släpptes för Mac i april i år och bygger på det klassiska spelet X-Com: UFO Defense från 1994.

Jorden under attack från ett okänt hot från rymden. Världens regeringen går ihop och bildar XCOM, en hemlig militärorganisation som ska möta hotet. Spelaren tar rollen som befälhavare över trupperna och ska bygga upp en bas, forska om den utomjordiska tekniken, planera stridsuppdrag och styra soldaterna i strid.

Spelet släpps via App Store och kommer att kosta 19,99 dollar, omkring 130 kronor, enligt pressmeddelandet. Det populära multiplayer-stödet kommer i en gratis uppdatering efter lanseringen, men annars är IOS-versionen av spelet samma som sina motsvarigheter för andra plattformar.

Spelet är kompatibelt med Ipad 2 eller senare, Ipad Mini, Iphone 4S eller senare och femte generationens Ipod Touch.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.