Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Yahoo städar bland gamla användarnamn

Det finns flera användarnamn hos Yahoo som varit inaktiva under flera år. Nu storstädar företaget och gör gamla ID:n tillgängliga igen för nya användare.

Yahoo storstädar och släpper användarnamn som varit inaktiva i minst ett år fria, enligt ett blogginlägg. Jay Rossiter, chef för plattformar hos Yahoo skriver så här:

"Om du är som mig vill du ha ett Yahoo-ID som är kort, sött och lätt att komma ihåg som [email protected] istället för [email protected]. Ett Yahoo-ID är inte bara din e-postadress, det ger dig också tillgång till innehåll anpassat efter dina intressen – som sportresultat från dina favoritlag, vädret i din hemstad och nyheter som betyder något för dig."

Från mitten av juli kan användare anmäla sitt intresse för de aktuella användarnamnen. I mitten av augusti kommer Yahoo annonsera vem som fått vilket användarnamn. Om flera personer vill ha samma kommer användarnamnet att lottas ut.

Företaget räknar med att kunna släppa närmare en miljard användarnamn, inklusive vissa vanliga namn fria. En del av namnen har legat inaktiva i mer än ett decennium, skriver Electronista.

Existerande Yahoo-användare som vill behålla sina användarnamn behöver bara logga in på valfri Yahoo-tjänst innan 15 juli.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.