Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Nytt från WWDC

Iradio blev till Itunes Radio

Med Itunes Radio kan användare få radiostationer baserade på musiken de lyssnar på i Itunes. Tjänsten visade Apple upp under WWDC ikväll.

Ryktena om #Iradio visade sig vara sanna – fast det officiella namnet blev #Itunes Radio. Det är en gratis radiotjänst med över 200 färdiga stationer baserade på musikkatalogen till Itunes. När användare startar tjänsten erbjuds de stationer baserade på musiken de lyssnar på, men det finns också stationer där Apple väljer ut musik, likt de gör i App Store med sina olika samlingar.

Ju mer användarna använder Itunes och Itunes Radio ju mer personifierad blir upplevelsen. I ett pressmeddelande säger Eddy Cue, chef för internetmjukvara och tjänster på Apple:

"Itunes Radio är ett otroligt sätt att lyssna på personliga radiostationer som har tillverkats bara för dig. Det är musiken du tycker bäst om och musik du kommer att tycka om, och du kan enkelt köpa den från Itunes Store med bara ett klick."

Tjänsten blir tillgänglig i höst, men det är oklart om det också gäller Sverige, och kommer att gratis med annonser. Användare som har Itunes Match kommer att slippa annonser, den tjänsten finns ännu inte tillgänglig i Sverige.

Kommentarer
326 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.